lördag 25 juni 2011

Välkommen Lillprinsen!

Ja, nu är vi hemma igen efter en lång och spännande resa till Karlstad. Där på stall Bergstorp hämtade vi hem Jeffrey, även kallad Lillprinsen. Han skall vara här hos oss under sommaren och vara sälskapsponny till vår Ninja. Perfekt kamrat även till lille Oliver som precis som syrran vill sitta på hästryggen. Nu har vi släppt in dem i hagen och vi stod och tittade på dem en lång stund. Allt verkar gå fin-fint!
Lite bilder från dagen.


 Nyfikna grannar undrar vad som händer i grannhagen.


Så mycket gott gräs att de inte ens ville lukta på varandra. Ninja var allt bra nyfiken och följde efter honom vart han gick.Äntligen hemma!


Följa John... följa Jeffrey..


Stolt Oliver kramar syrran men är lite sur över att han inte fick rida i skogen 22.00 och han nästan stod och sov. Elak mamma han har..


Ninja och Lillprinsen Jeffrey.
Vi ser fram emot en fantastisk sommar med familjen, människor som djur.
Christel

 

2 kommentarer:

 1. Skönt att resan hem gick så bra och att de verkar trivas ihop i hagen. Härliga bilder! Jag ser fram emot att följa bloggen i sommar!

  Kram till hela familjen!
  /Anna =D
  Stall Bergstorp

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Såg inte förrän nu att ni varit i karlstad. har ca 7 mil dit, så om ni ska köra upp hästen igen så kan du väl höra av dig, så kan vi kanske ta en fika lr nåt.... Kramisar Jorunn

  SvaraRadera