lördag 11 juni 2011

DT-kort för One stop craft challenges

Hej!

Datorn?.. ja, den är det inte mycket med och varje gång jag behöver använda den så svär jag tyst för mig själv. Nej ok, ibland riktigt högt också. Så fort jag skall använda tab, u, p, 1, 9, 3 mfl så måste jag använda mig av ett tillbehör som heter skärmtangentbordet. Då dyker det upp ett litet tangentbord på skärmen och med musens hjälp får jag klicka dit rätt bokstav. Fatta vilken tid det tar att göra inlägg i bloggen, kommentera alla challenges jag är DT i. Ja, ja. Färdiggnällt.
Idag har jag och dottern suttit och pysslat efter en mysig skolavslutning i kyrkan. One stop craft´s nästa utmaning heter "Father´s day" och sponsras av Robyns fetish.
När jag var iväg på scrapresa vann jag ett papper (bland annat) med de mest fantastiska barnbilder på. Gamla vintagefoton. Som gjort för ett farsdagskort tycker jag.

Ha det gott!

3 kommentarer:

  1. WOW! This is beautiful!!! I hadn't thought of taking a picture of a little girl for a father's day card - it is perfect!! I am glad that I followed your link from the One Stop Craft Challenge, I too am linking up if you'd like to visit.
    Hugs, antonella
    My post: http://quilling.blogspot.com/2011/06/filigree-friday-free-fathers-day-badges.html

    SvaraRadera
  2. What a beautiful vintage style card love Linda

    SvaraRadera