tisdag 25 januari 2011

Totally Tilda challenge

Bebisar är ju alltid söta och det var just det som var utmaningen i Totally Tilda challenge. Att använda en av fem bebis-Tildor. Jag hade dock inte den jag skulle vilja använda så jag fick nöja mig med denna istället. Kunde inte bestämma mig för om jag ville göra ett flick eller pojkkort. Det fick bli lilablått och jag tycker det passar vilket som. Gjorde även baksidan fin eftersom det är ett enkelsidigt kort.. Mina promarkers har jag använt och jag stormtrivs med dem!


 Skulle göra mig till lite och skapa en "vattenstämel" på mina nya bilder så ingen stjäl dem... Skrev givetvis fel, blogsot istället för blogspot. Hoppas det är ok ändå ;)
Typiskt mig!

6 kommentarer:

 1. Får snart införskaffa ett lexikon, vet inte vad alla de där orden betyder. Stämplar ok, men promarkers mm. inte en qlou.... :) Lustigt hur många "yrkes"jargonger det finns......
  Men fina är de dina kort å det är väl det som räknas......
  Kramis Jorunn

  SvaraRadera
 2. Such a happy card, love the mix of colours, thanks for joining our Baby Baby challenge at the Totally Tilda blog, we're happy to have you!

  SvaraRadera
 3. Very sweet card coloured perfectly darling
  Thank you for playing with us at "The Totally Tilda Challenge"
  Hugs Susie Sugar xx

  SvaraRadera
 4. hejsan!
  Va kul att du lagt till dig som följare av min blogg!
  Jag har lagt till mig på din följare lista!!
  Så snygga kort du gör, underbara alster!
  Ha en bra dag!
  Kram lene

  SvaraRadera
 5. Gorgeous card Christel, so sweet.
  Thanks for joining us at Totally Tilda
  hugs Mandy xx

  SvaraRadera
 6. Hej! Tack för din kommentar! Vad roligt att du vill vara med i min blogcandy och att du vill följa min blogg. Jag följer gärna din blogg också, jättefina saker du gör!
  Jag skulle göra mig till lite en gång och la ner jättemycket jobb på att scrappa en gästbok, som faktiskt blev väldigt fin, men när jag beskådade verket lite närmare så såg jag att jag skrivit GÄSBOK istället för GÄSTBOK, haha. Typiskt mig!
  Kram / Sandra

  SvaraRadera