måndag 4 april 2011

Mitt första Kenny K´s kort!

Hej på er!

Denna helgen har det blivit en hel del pysslande. Var på scrapmara i Kinnarp och pysslade från 10-22 i lördags tillsammans med fantastiskt goa människor! En del av dem träffade jag på scrapkryssningen till Danmark och det var roligt att se dem igen.
Jag gjorde en hel del tävlingsbidrag men just detta kortet gjorde jag lite vid sidan av. Jag är ju en Magnoliaperson och lilla Tilda och Edwin står mig nära, nära. Att då hoppa över till denna lilla... sexbomb var ett stort steg :)  Utmaningen jag är med i med detta kort heter Pretty in Pink.

Kenny k's Krafty Girlz Challenge # 39Jag gjorde kortet på grå cardstock. Det randiga pappret var över från alla hjärtans dag i lagom stor bit. Jag stansade ut mina nya swirls från Magnolia i svart kartongpapper och dekorerade med lite svarta halvpärlor och blommor. Grattis-motivet är köpt på Ullared ;)

Just nu jobbar jag mycket med mina 3 DT uppdrag. Därför blir det mycket jag inte kan publicera ännu. Men lite nytt blir det nog imellan gångerna ändå. Vill bara jobba ikapp så jag slipper stressa och hela tiden ligga ett par veckor innan tidsschemat. Vem hade trott att jag skulle få alla 3 uppdragen... Ja,ja.. Det är i alla fall sååå roligt!
Kram
Christel


3 kommentarer:

  1. Such a gorgeous card.. Love the design and the details.. very lovely work.. Thanks for joining us at KKKG this week. Hugs, Linda

    SvaraRadera
  2. Love what you've done with this image... very creative & fabulous colouring skills.

    SvaraRadera