tisdag 17 maj 2011

Dt kort för Creative card crew

Cute and girly...
...heter veckans tävling hos Creative card crew challenges.
Visst blev detta både sött och flickigt..


Jag har ofta sett sådana här runda kort som... står upp. Vet inte vad de kallas ens en gång. Jag visste än mindre hur i hela friden man får kortet att stå upp av sig självt. Med lite jäklaranamma så gick det tillslut.


Lilla Tilda som plockar blåbär är ett nytt litet tillskott i familjen. Jag hade som tur var lite papper från Magnolia med med blåbär på. Alla pappren jag användt denna gången är från Magnolia när jag kollar noga... Passade ju alldeles utmärkt till den lite större Tilda med blåbärskorgen.


Jag har färglagt alla bilderna med Promarkers. Idag blev det många nyanser av blå som fick göra sitt. Min lilla sticklesflaska tog helt slut idag. Tur att det fanns en ny i skåpet ;) Jag klarar mig inte utan!


På loppisar kikar jag alltid efter stämplar och tidningar med idéer. Girlfriends stämpeln hittade jag på loppis för en femma. Den använder jag en hel del. Runt omkring har jag stämplat blåbärsris från Magnolia. Det finns en stor resväska i Magnoliabutiken med småstämplar för 5 kr st. Där har jag gjort många fynd!

Hoppas ni kan ge mig tips på hur dessa kort kan göras på ett snyggare sätt. Ge mig gärna länkar till någon med bra förklaringar ;)
Ha det så gott!
Kram

4 kommentarer:

 1. Fab work Christel love the girlfriend stamp what a bargain! Such a pretty easel card Hugs Rebekah xx

  SvaraRadera
 2. hej christel sara här jag undrar när du ska lägga upp bilderna på korten vi gjorde
  mvh sara

  SvaraRadera
 3. Hur tjusigt som helst! Du kan ju detta!
  Kraaam

  SvaraRadera