torsdag 28 april 2011

Charisma cardz challenges DT card v 17

Hej på er!

Från sträng vinter till högsommarvärme och solbränna. Underbart! Visst chockar man kroppen men åhhh vad jag njuter av solen och alla blåsippor i min trädgård.
Foten är fortfarande helt kass och idag fick jag kryckor av doktorn. ja, ja.. Det finns helt klart värre saker att ha än en kass fot.
Båda mina fantastiska barn fyller år i dagarna och hela helgen har vi haft kalas och firat påsk. Min stackars make har fått springa benen av sig. Han är helt fantastisk!

Jag gjorde ett kort i vårens tecken till denna utmaningen.






Lilla Tilda från Magnolia pryder detta kort så fint! Älskar mina nya dies från Magnolia! Både swirls och bladen kommer därifrån. Jag använder dem jämt! De små glaspärlorna har blivit en ny favorit. Fjärilsstansen är från MS. Färglagt har jag gjort med mina promarkers.

Ha en riktigt skön vecka!
Kram
Christel

fredag 15 april 2011

Charisma cardz challenge v 15

Jag har haltat fram hela veckan nu utan att veta vad jag gjort med min stackars fot. Först trodde doktorn att det var en liten nerv som hade trasslat till det men nu verkar det som att ett litet ben är lite stressat... Skämt åsido, men stressfraktur kallades det visst ;)  
Väntar på att ta röntgenbilder på måndag. Det är därför bloggandet varit ganska lugnt denna veckan. Blir nog snart bra nog igen. Jag har i alla fall missat att lägga ut mitt sista bidrag till Charisma. Här är det:



Denna vecka har jag använt mig av en digital bild från en av våra sponsorer, Make it crafty.

Kram Christel

lördag 9 april 2011

Underbara lördag!

I veckan köpte vi en transport till vår lilla ponny. Det underbara vädret lockade ut oss tidigt till stallet och vi kämpade en bra stund för att få  Ninja på släpet. Tillslut kom vi fram till Ridklubben och där hade vi en helt sagolik dag i solskenet och klar blå himmel. Theresia blev lite skrämd första gången hon red Ninja och hon skenade iväg med henne över ängen där hemma. Här gick det helt fantastiskt bra. Theresia kände sig trygg och Ninja lyssnade på hennes rörelser. Det var ren lycka att se dem!




Tänkte jag skall göra en eller två LO´s av dessa korten. Ge mig några dagar.... Jag är ju ny på det här med att göra layouts.
Hoppas på en lika fantastisk söndag!
Kram på er!

onsdag 6 april 2011

Dt kort för Creative card crew, April Showers

Då var det dags för en ny härlig utmanig hos Creative card crew challenges.
Till denna veckans utmaning har jag använt mig av en underbar stämpel av Hänglar och stänglar.
Jag har gjort kortet på en rosa cardstock och fjärilspappret är från Magnolia. De lila emossade pappren har jag klipp till med mina nya dies från Sizzix och Tim Holtz.
Jag älskar min nya Big shot!
Jag har färglagt med Promarkers och lite stickles.
Kanterna är chalkade med lavendel dyna.
Blommorna kommer från alla möjliga ställen.


Vår sponsor denna vecka är:
Kram
Christel

tisdag 5 april 2011

Sötnos!

Detta lilla kort blev till i Lördags kväll när jag var på scrapmaraton i Kinnarp. Jag hade precis varit och inhandlat denna lilla sötnosen och jag använde mig av en skiss vi fick till en av tävlingarna under kvällen. Vem som vann???  Jo,...JAG!! (blygsamt) haha

Jag har färgat henne med Promarkers och monterat henne på vit wellpapp. Under har jag två papper från Magnolia. Spetsen är inhandlad på Ekelunds i Fristad. Den ljuvliga lilla fjärilen köpte jag på scrapkryssningen till Danmark som Arkivet i Göteborg ordnade.
Ramen lånade jag en die till av en bordsgranne... jättesöt och mycket användbar!

Jag är med i http://promarkerchallenge.blogspot.com/ med detta kort.

måndag 4 april 2011

Time for cake!

Ja, jag älskar kakor och tårtor av alla de slag! Känner kanske nu efter kortet är klart att det blev väl stort... Ja, men det speglar bara att jag faktiskt är en riktig godisgris!



Kram
Christel

Mitt första Kenny K´s kort!

Hej på er!

Denna helgen har det blivit en hel del pysslande. Var på scrapmara i Kinnarp och pysslade från 10-22 i lördags tillsammans med fantastiskt goa människor! En del av dem träffade jag på scrapkryssningen till Danmark och det var roligt att se dem igen.
Jag gjorde en hel del tävlingsbidrag men just detta kortet gjorde jag lite vid sidan av. Jag är ju en Magnoliaperson och lilla Tilda och Edwin står mig nära, nära. Att då hoppa över till denna lilla... sexbomb var ett stort steg :)  Utmaningen jag är med i med detta kort heter Pretty in Pink.

Kenny k's Krafty Girlz Challenge # 39



Jag gjorde kortet på grå cardstock. Det randiga pappret var över från alla hjärtans dag i lagom stor bit. Jag stansade ut mina nya swirls från Magnolia i svart kartongpapper och dekorerade med lite svarta halvpärlor och blommor. Grattis-motivet är köpt på Ullared ;)

Just nu jobbar jag mycket med mina 3 DT uppdrag. Därför blir det mycket jag inte kan publicera ännu. Men lite nytt blir det nog imellan gångerna ändå. Vill bara jobba ikapp så jag slipper stressa och hela tiden ligga ett par veckor innan tidsschemat. Vem hade trott att jag skulle få alla 3 uppdragen... Ja,ja.. Det är i alla fall sååå roligt!
Kram
Christel


fredag 1 april 2011

Mitt första DT kort för Charisma cardz challenges, v 13

Då var det officiellt! Jag blev ny DT medlem för Charisma cardz challenges!
WOW, jag tycker att det är helt fantastiskt! Mycket stolt faktiskt.
Till detta gjorde jag en liten tag jag skall skicka till en vän jag inte sett på ett tag.
Magnolias lilla hund Wilma är med.
Det har varit såå mycket att ta in med mina 3 DT uppdrag. Olika regler på alla såklart...
Ska försöka att inte blanda ihop dem ;)


Första priset sponsras av Make it crafty.


Andra priset av Pizzazz Aplenty

Tredje priset av Digi stamp boutique

.

Lawn Fawn challenge 53

Spectacular skies Ja, det heter denna utmaning från Lawn Fawnatics. Jag gjorde ett födelsedagskort till min fina lillasyster som fyller 40 ...